Remember Who You Are

All Change is Self-change

Ik was 15 jaar oud toen ik besloot om van huis weg te gaan. Ik kon daar niet meer ademen. Ik voelde mij niet veilig en ik had veel stress. Dat gevoel was onhoudbaar. En het enige wat ik dacht was: “Ik wil hier weg, ik moet iets doen”. Dat was voor mij het begin van het ontdekken van mijzelf. Ik leerde al vrij snel het besef van keuze-vrijheid. Het was op dat moment de meest spannende én beste beslissing van mijn leven, want toen heb ik geleerd om 100% op mijzelf te vertrouwen.

Door die stap te nemen ontdekte ik een ongekende kracht in mijzelf. Bij elke stap die ik nam wist ik dat dit de juiste keus voor mij was. Het was bevrijdend. Vanaf dat moment heb ik al mijn keuzes vanuit dit gevoel gemaakt. Volledig hoe ik het wil.

 • Ik koos om mijn 13-jarige relatie te verbreken, om vervolgens de liefde van mijn leven tegen te komen.
 • Ik koos om mijn corporate baan op te zeggen en te gaan ondernemen binnen het onderwijs.
 • Ik koos om te stoppen met interim werk en mijn eigen praktijk te beginnen (en het daadwerkelijk te doen).

In 2014 startte ik mijn eigen coaching praktijk in Utrecht. Ik geloof dat als mensen zich herinneren wie ze werkelijk zijn, dat ze dan toegang krijgen tot alle kennis die ze nodig hebben om bewuste keuzes te maken. Zodat ze zich vrij voelen en zichzelf durven te zijn. Sinds de start van mijn praktijk begeleid ik onder het merk Woman I Am With You (WIAWY) in het bijzonder vrouwen bij het in verbinding komen met de diepere lagen van vrouw-zijn. Ik doe dit via LIVE events, trainingen en 1-op-1 coaching.

Mijn eerste kennismaking met hypnotherapie was bij Jos van Boxtel waar ik een jaartraining volgde in Ericksoniaanse Hypnotherapie. De inzichten die ik tijdens die opleiding kreeg over werken met het onbewuste, sloten naadloos aan op mijn eigen ervaringen betreft heling, groei en verandering. Daarna volgde ik de 3-jarige opleiding voor integratieve hypnotherapie.

De werking van hypnotherapie is met name in de medische zorg wetenschappelijk bewezen, zoals bij Prikkelbare Darm Syndroom (PDS).
Hypnotherapie leent zich optimaal voor klachten als angst, traumaverwerking, emotie beheersing, verslavingen, aanhoudende lichamelijke klachten zoals hoofd- en rugpijn en somatische onvoldoende verklaarde klachten (SOLK).

Ik vind het heel bijzonder om mensen te begeleiden op het pad van zelfinzicht en zelfkennis. Iets wat niet alleen voor mijn cliënten essentieel is, maar net zo goed voor mij als mens en professional. Begrijpen waar het in een mensenleven echt om gaat. Hoe je jouw eigen geluk kunt vormgeven. En met wie wel en wie niet. Ik wens iedereen een innerlijke plek van overzicht waar vanuit je bewuste keuzes kunt maken, want dat geeft pas echt rust.

De oplossing zit in jezelf. Alles is er al. Ik help je alleen met het eruit halen wat er al in zit.

Wist je dat ik:

 • Mijn eerste non-fictie boek ‘Woman I AM With You’ dit jaar lanceer
 • Caribische, Nederlandse èn Indonesische roots heb
 • Ruim 15 jaar in corporate business heb gewerkt
 • Chocolade Brazil 70% verslindt (Chocolademakers)
 • Een certificaat Krav Maga heb (palm strike!)
 • Van filmhuis films houd (Cinetree streaming)
 • Smul van het gerecht red beans & rice
 • Een favoriete chai blend heb: flamingo vanilla! (David Rio)

Volg mij op Social Media:

https://www.youtube.com/watch?v=t_st9IK07YY Veel mensen komen niet bij hun gevoel. Eerder in hun leven hebben ze geleerd om gevoelens weg te stoppen. In deze video leg ik uit waarom het zo belangrijk is om wél te voelen en wat het met je kan doen als je je gevoelens negeert.
Komt je project, studie, boek of iets anders maar niet af, terwijl je niets anders zou willen? Grote kans dat een innerlijk conflict zich afspeelt waardoor je steeds in uitstelgedrag terecht komt. Dat kan storend zijn. Soms geeft het ook onrust en stress of een gevoel van schuld en schaamte. Daar hoef je niet mee te blijven lopen. Je kunt er iets aan doen. Ik kan je daarbij helpen. Zet die stap naar verandering en maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via het contactformulier op mijn website. www.natasharachelnuman.nl
Gisteren vroeg een vrouw mij wat 'Woman I AM With You' betekent. Ik vertelde haar over mijn eerste vrouwenevenement, zo'n 10 jaar geleden. Ik twijfelde om te gaan vanwege mijn vooroordelen over vrouwencirkels, maar ik volgde mijn hart en het werd een geweldige ervaring. Het samenzijn met andere vrouwen gaf me een gevoel van thuiskomen en kracht. Dit inspireerde mij om zelf vrouwen te begeleiden en 'Woman I AM With You' (WIAWY) te creëren, een platform voor verbinding en groei. WIAWY staat voor de droom, de wens, een roeping en missie om vrouwen te verbinden vanuit het vuur en de energie van onvoorwaardelijke liefde. Ik geloof dat we onszelf veel meer mogen ervaren dan we toelaten. Als we leren zakken in ons eigen vuur, dan hoeven we niet meer bang te zijn voor elkaar en onszelf, en kunnen we onze krachten bundelen als Sisters! Ik vier WIAWY elke dag en ik nodig vrouwen uit om samen te groeien, helen en onze krachten te bundelen. Laten we teruggaan naar het goede en samen sterker zijn. Everyday a WIAWY day! Woman I AM With You,
Natasha~Rachel Numan
❤️
💞Internationale Vrouwendag. Herinner. Vier. Voel. En geef erkenning, waardering en bemoediging voor alle vrouwen over de hele wereld.💞 WOMAN I AM WITH YOU
Grateful for this woman in my life. For years she takes care of my physical body. Selflove🌹is Selfcare💕.
Alle feestdagen achter de rug, nu is het tijd voor heerlijk onderdompelen in vrouwenenergie. Samen krachten bundelen, opladen, plezier maken en werken aan jouw zielsmissie, ben je er bij? Hi, ik ben Natasha-Rachel. Women I Am With You coach. Ik begeleid ambitieuze vrouwen bij het in verbinding komen met zichzelf zodat ze een shift maken en daadwerkelijk opstaan en durven te gaan doen en zeggen wat ze al zo lang willen. Zodat ze hun plek innemen en zo een verschil maken voor zichzelf en anderen. Ik doe dat via LIVE events, trainingen en 1-op-1 coaching. Woman I Am With You (WIAWY) is een platform voor ondernemende vrouwen met een zielsmissie. Wil jij ook ervaren hoe ik werk, dan is dit een unieke gelegenheid. Want ik heb iets moois. ​Het LIVE ​event Women I am With You - zondag 12 februari 2023. Dit is wat we gaan doen. Een dag, samen met een selecte groep gelijkgestemde vrouwen om: * helemaal bij jezelf en in je lichaam thuis te komen 
* ruimte te scheppen voor nieuwe inzichten
* je innerlijke wijsheid te ontdekken 
* in overgave te ontspannen
* jouw unieke stem te laten horen
* de kracht van verbinding te ervaren Zodat je helemaal opgeladen en vol inspiratie weer naar huis gaat. ​Praktische informatie:
*wanneer: zondag 12 februari 2023
*tijd: 10:00 – 17:00 uur
*waar: Het holoshuis, Utrecht
*inclusief lunch
*cadeautje voor thuis 
*inloop vanaf 9:30 uur
Er is plek voor maximaal 15 vrouwen. Investering:​
 97,- inclusief btw t/m 7 januari 2023
117,- inclusief btw t/m 21 januari 2023
147,- inclusief btw t/m 11 februari 2023 Resultaat:
*verbinding op zielsniveau, zodat je kunt
 leven vanuit je diepste verlangen
*groei en ontwikkeling op meerdere lagen
 van jezelf
*nieuwe energie, zodat je wel kunt creëren
 en manifesteren 
*inspiratie, plezier en inzichten, zodat je
 kunt staan voor je missie
*herinneren wie je wèrkelijk bent, zodat je 
 durft en gaat doen wat echt je wilt Dit is voor vrouwen die bereid zijn om:​
- verantwoordelijkheid te nemen (voor hun 
 eigen leven en keuzes)
- bereid zijn om actie te nemen
- persoonlijk en spiritueel te groeien
- zich kwetsbaar op te stellen Meld je aan via www.natasharachelnuman.nl, Woman I Am With You🔥
Woman I Am With You is back✨. Het platform voor ondernemende vrouwen met een zielsmissie. Klik op de link voor het programma van het eerste Live Event in 2023. https://www.natasharachelnuman.nl/about-6. Omdat als het aan mij ligt, 2023 het jaar van verbinding met jouw diepste verlangens wordt💖. Alvast een mooie jaarwisseling en wie weet tot snel in het nieuwe jaar💫.
While the boys, Cirilo and I find joy and beauty with/in Italian country side, it also seems to be a good moment to continue writing my first book☀️
Happy monday! Wishing you a wonderful week ✨💕 gisteren werd ik verrast door mijn oudste zoon met deze heerlijke taart voor Moederdag 🙌🏽🌺 Hoe was jullie weekend??

Jaartraining Ericksoniaanse Hypnotherapie Mindspring, Jos van Boxtel

Ericksoniaanse hypnotherapie is min of meer omgekeerd aan het cognitieve. De bewuste geest wordt juist afgeleid en er wordt een rechtstreekse communicatie met het onbewuste tot stand gebracht om te worden gestimuleerd voor verwerking, heling en groei.

Post-HBO/WO, Master Therapeut ECP Integratieve Psychotherapie Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam

In 1984 werd het opleidingsinstituut voor Hypnose en Hypnotherapie in Amsterdam overgenomen door Jan Rademaker, huidige directeur. Hij ontwikkelde het instituut tot de De Nederlandse Academie voor Psychotherapie. De Academie is hiermee het oudste en meest ervaren opleidingsinstituut in Hypnotherapie en Integratieve Psychotherapie in Nederland.

CAT-vergoedbaar

Zorgverzekeraars kunnen precies herkennen welke CAT-therapeuten vergoedbaar zijn opgenomen in het Vektis register. Identificeert de bevoegdheden via kwalificaties en erkenningen van zorgaanbieders. CAT-vergoedbaar is de eerste beroepsorganisatie die een koppeling met Vektis in gebruik heeft genomen. Zo hoeft er nooit twijfel te zijn over welke therapeut door CAT-vergoedbaar erkend is bij Vektis.

Hoe klanten mij ervaren

 

“De hypnotherapie sessies met Natasha~Rachel heb ik als heel ontspannend en oplossingsgericht ervaren. Natasha~Rachel biedt een fijne begeleiding op een comfortabele locatie waar je echt tot rust kunt komen. Ik heb met name door de sessies een aantal belangrijke knopen doorgehakt waardoor ik weer meer energie voel stromen.”

– Suzan

 

“Door de gesprekken bij Natasha~Rachel is er een last in mijn borstgebied weggevallen, die ik tot voor kort meedroeg. De sessies hebben mij inzicht gegeven in dingen waarvan ik dacht dat ze al lang een plek hadden gekregen, maar door de begeleiding van Natasha~Rachel heb ik deze last pas ècht kunnen verwerken.”

– Ada

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?