Woman I AM With You

Zij leeft in ons allemaal. Zij is wijsheid, onvoorwaardelijk en universeel. Ze is vloeiend, voedend en overvloedig. Woman I AM With You gaat over vrouwelijke kracht en energie.
Dit boek belicht het perspectief van een Ziel die op aarde een menselijk leven ervaart. Door trouw te blijven aan haar essentie ontstaat er ruimte om haar missie te vervullen en voorbij te gaan aan maatschappelijke conditioneringen.

Ontdek hoe onvoorwaardelijke liefde de onmisbare schakel is voor een harmonieus evenwicht in jezelf en de wereld.

Boek €22,50


Ik heb zelden zo’n inspirerend boek gelezen. Het neemt je mee in de diepere lagen van de ogenschijnlijke normale dingen van het leven waardoor ik regelmatig in momenten van stilte achterbleef.

Conceptlezer Yvet Youssef

Hoe kun je genieten van het leven ondanks uitdagende omstandigheden? Hoe vind je de weg terug naar je zelf en hoe blijf je trouw aan je zelf?

Dit boek is een getuigenis van persoonlijke groei, vrouwelijke kracht en empowerment. Het onthult antwoorden op vragen over schuld, schaamte, vastlopen en lijden, en het biedt de sleutel tot het omarmen van een zelfbewust leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

Zoek je inspiratie om je spirituele pad te verkennen en innerlijk te groeien? Dit boek geeft je het! Geef dit boek cadeau aan jezelf of je beste vrienden, een geschenk voor al je dierbaren, ongeacht geslacht.

Dit boek gaat over, jou en ons allemaal.

Boek €22,50

Dit boek heeft mij geïnspireerd om klaar te staan voor alle uitdagingen in het leven. Ik snap nu eindelijk waar het ècht om gaat. En ja, het inzetten van onze vrouwelijke energie is inderdaad een krachtig middel om weer in balans te komen.

Conceptlezer Nicola Open

“Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een bezield leven door zelfontdekking, innerlijke groei en verbinding.”

I AM With You

Op jonge leeftijd leerde ik mijn vrouwelijke energiekracht in te zetten door te luisteren naar mijn intuïtie. Ik wist toen nog niet de naam van deze krachtige, liefdevolle, wijze en bemoedigende stem in mij. Maar met behulp van deze vrouwelijke energie leerde ik bewuste- en wijze keuzes te maken in het leven en bleef ik trouw aan mijzelf. Niet voor iedereen is het luisteren naar je intuïtie vanzelfsprekend. Je intuïtie is immers niet zichtbaar, eerder voelbaar. Daarom begeleid ik met heel mijn hart mensen naar een bezield leven.