Hypnotherapie Utrecht

Ontdek alles over hypnotherapie en boek een afspraak in Utrecht

Therapeut Utrecht Natasha~Rachel

Hi, ik ben Natasha-Rachel. Ik begeleid volwassenen bij het veranderen van ongewenste patronen, emoties en gedrag, zodat ze betere keuzes maken en weer blij en vol energie in het leven komen te staan. Ik maak hiervoor gebruik van integratieve hypno- en psychotherapie.

 

“Natasha~Rachel is een warme, heldere therapeut die precies kon aanvoelen wat ik nodig had. Ze begeleidt met compassie en zorgzaamheid waardoor het veilig voelt de meest ongemakkelijke gedachten en gevoelens te uiten en aan te pakken. Haar oprechte aanwezigheid tijdens onze sessies helpt mij steeds weer te gronden in bewustzijn. Heel fijn en zo essentieel op het pad dat ik aan het bewandelen ben.”

– Yvet

 

“De therapie sessies waren zeer waardevol voor mij, omdat ik als het ware in contact kwam met mij zelf en een gevoel van rust ervaar, wat ik ook goed kan gebruiken in mijn hoofd. Ik loop inmiddels nog steeds bij Natasha~Rachel en dat zal ik ook blijven doen omdat ik mij altijd op mijn gemak ook voel en ik echt merk dat er geluisterd ook wordt naar mijn problemen. Zij neemt ook echt de tijd voor je. Ik kan haar iedereen aanbevelen die tegen mentale problemen en andere zaken aanloopt in het leven, zij is het echt waard!”

– Roger

Integratieve Hypno- en Psychotherapie Utrecht

Onbewuste processen doorbreken? Effectieve verandering bereiken?
Integratieve hypno- en psychotherapie Utrecht biedt een unieke vorm aan voor het verwerken en helen van aanhoudende lichamelijke klachten, het opheffen van ongewenst gedrag of blokkades en helen van oude- en acute trauma’s zonder dat je deze hoeft her te beleven. Ideaal als je op zoek bent naar een duurzame oplossing voor je klachten.

Vergoeding

Zorgverzekeraars kunnen precies herkennen welke CAT-therapeuten vergoedbaar zijn opgenomen in het Vektis register. Identificeert de bevoegdheden via kwalificaties en erkenningen van zorgaanbieders. CAT-vergoedbaar is de eerste beroepsorganisatie die een koppeling met Vektis in gebruik heeft genomen. Zo hoeft er nooit twijfel te zijn over welke therapeut door CAT-vergoedbaar erkend is bij Vektis.

Tarieven Integratieve hypho- en psychotherapie Utrecht

Consult-dag

€110,-

Op korte termijn beschikbaar

5-8 behandelingen

Op werkdagen tot 17:00 uur

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Consult-avond

€120,-

Op korte termijn beschikbaar

5-8 behandelingen

Op werkdagen vanaf 20:00 uur

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Bedrijfsinformatie

Therapeut Utrecht Natasha~Rachel
Adres: Postulaatguldenhof 22
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Postcode: 3541 GC
Land: Nederland
Zakelijk telefoonnummer: 06-25140010
Zakelijk e-mailadres: info@natasharachelnuman.nl
Btw-nummer: NL002084950B76
Kvk-nummer: 60898216

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00 uur en 20:00 – 21:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur en 20:00 – 21:30 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

“De sessies bij Natasha~Rachel heb ik als professioneel en tegelijkertijd thuiskomen ervaren. Direct na binnenkomst valt er al een last van mijn schouders. Haar benadering is laagdrempelig, er is fijn persoonlijk contact en ik voel me echt gehoord. Natasha~Rachel gaat doelgericht te werk. Niks voelt als een verplichting, alles voelt fijn en vertrouwd. Het probleem en de oplossing wordt goed in kaart gebracht. Op eigen tempo kon ik het traject doorlopen. Ze komt altijd bij de kern en ze laat je zelf de oplossingen uitvinden met uiteraard de professionele hulp die daarbij komt kijken! Kortom een echte aanrader!”

– Rutger, ondernemer

 

“Natasha~Rachel is een vriendelijke, oprechte en scherpe vrouw, waar je je meteen bij op je gemak voelt, en die je in een korte tijd heel veel kan leren over wie je bent, wat je doet en hoe je in dit leven ook mag zijn. Met de tools die ze me heeft meegegeven, heeft Natasha~Rachel mij leren shiften naar een sterke, bewuste en tevreden vrouw.”

– Marleen, filmmaker

Contactformulier Hypno- en psychotherapie Utrecht

Neem contact met me op via het onderstaande contactformulier of bel naar +31 625140010.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Postulaatguldenhof 22, 3541 GC Utrecht
}
Alle werkdagen
van 09:00 – 17:00 uur
BTW NL186596352B01
KvK 60898216