Positieve verandering door
diepe ontspanning

Onrust door omstandigheden

In bepaalde omstandigheden ervaar je onrust. Je merkt dat het je moeite kost om met bepaalde situaties om te gaan. Het blijft aan je plakken en het kost je energie. Soms loop je er zelfs helemaal op leeg. Je ervaart onrust in je hoofd en in je lichaam. Dat is niet wat je wilt. Je wilt juist in je kracht kunnen staan, zoals je dat gewoonlijk ook doet.

Moeilijk in slaap vallen

Je bent moe en je verlangt naar een nacht van rust en ontspanning. Met frisse moed stap je ’s avonds weer in je bed. Maar al gauw merk je dat het je niet lukt om in slaap te vallen. Je gedachten gaan alle kanten op en je voelt je onrustig. De uren tikken door en morgen moet je er weer tegenaan. De volgende dag stap je moe je bed uit. Herkenbaar? Het kan anders.

Moeite met beheersen van emoties

Je merkt dat je snel boos, gefrustreerd of verdrietig wordt. Voor je het weet verval je in ongewenst gedrag en doe je dingen waar je later of zelfs direct spijt van hebt. Je wilt jezelf hierin veranderen zodat je meer rust en balans ervaart in je leven, maar het is je nog niet gelukt. Tot nu toe…

Terug naar Rust en Regie

Stel je eens voor, er komt een moment dat je problemen zijn opgelost. Je weet nu nog niet hoe kan, maar je zorgen zijn voorbij en je leeft een gelukkig leven. Als je nog even terugblikt, dan zie je dat je de moedige stap hebt genomen om het anders te gaan doen. In je proces naar verandering heb je de regie teruggekregen, is er overzicht gekomen en kun je betere keuzes maken. Je voelt je letterlijk lichter en je ervaart rust in je hoofd en in je lichaam. Als je iets tegen jezelf zou zeggen, dan zeg je: goed gedaan!

“De oplossing zit in jezelf. Alles is er al. Ik help je alleen met het eruit halen wat er al in zit.”

All Change is Self Change

Door het leven heen heb ik meerdere spannende en moedige keuzes gemaakt om mijzelf niet te verliezen in onveilige en ongezonde omstandigheden. Terugkijkend, waren dit de beste beslissingen van mijn leven. Ik leerde gaandeweg en door coaching en therapie om 100% op mijzelf te vertrouwen en de vrijheid te voelen om te doen wat goed voor mij is. Toen ik deze stap maakte was ik nog best jong.

Alle verandering begint met het veranderen van binnenuit. Daarvoor is het belangrijk dat je in een veilige setting niet alleen je probleem op tafel kunt leggen, maar ook je wensen. Wat wil je bereiken? Ik kan je deze veilige setting bieden en ik vertrouw erop dat ik je kan helpen met je probleem.

Het onbewuste, een reservoir van hulpbronnen met verbluffende resultaten.

Innerlijke rust en ontspanning

Tijdens een hypnotherapie sessie wordt het onbewuste gestimuleerd tot verwerking, genezing en groei. Je bewuste denken hoeft dan even niets. Het resultaat uit zich in meer energie, rust en een gevoel van weer kunnen genieten van het leven.

De diepste verwerking

Door begeleiding naar diep hypnotische trance, openbaren zich op innerlijke niveau de meest bijzondere mogelijkheden tot verwerking van bijvoorbeeld oude en acute trauma’s, stress en beïnvloeding van lichamelijke processen. Het resultaat uit zich in balans op alle lagen van wie je bent.

Een duurzame verwerking van je probleem

In een hypnotherapie sessie hoef je je trauma’s niet bewust te weten, te herinneren of te herbeleven om ze toch te kunnen verwerken. De therapeut maakt gebruik van de onderbrekingstrance, passieve imaginaties en therapeutische suggesties waarbij de kritische ik in het bewuste denken tijdelijk wordt opgeschoven en het onbewuste direct toegankelijk wordt voor therapie. 

‘Na één intake sessie was ik al overtuigd’
‘Echt een aanrader!’

 

“De hypnotherapie sessies waren zeer waardevol voor mij, omdat ik als het ware in contact kwam met mij zelf en een gevoel van rust ervaar, wat ik ook goed kan gebruiken in mijn hoofd. Ik loop inmiddels nog steeds bij Natasha~Rachel en dat zal ik ook blijven doen omdat ik mij altijd op mijn gemak voel en ik echt merk dat er geluisterd wordt naar mijn problemen. Zij neemt ook echt de tijd voor je.”

– Roger

 

“Heel fijne hypno-therapie sessie gehad bij Natascha-Rachel. Vooraf is alles goed uitgelegd, daarna de sessie gehad en weggegaan met een ultiem gevoel van rust en ontspanning. Natascha-Rachel begeleid je onwijs goed in dit proces, neemt je serieus en is zo warm en vriendelijk van karakter dat je je direct thuisvoelt.”

– Geneviève

Werkwijze

Eerste contact
Je kunt het contactformulier invullen of een email sturen. Ik maak dan een afspraak voor het intakegesprek.

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en worden jouw klachten en hulpvraag besproken. Er worden vragen gesteld over de klachten die je hebt maar ook hoe jouw leven er verder uitziet. Zo krijg ik een beeld van wat er speelt en hoe ik je het beste kan helpen. Meestal is één intakegesprek voldoende om daarna aan de slag te gaan.

Behandeling
Hoe de behandeling er precies uit gaat zien is afhankelijk van de problemen die jij ervaart en de doelen die je wilt bereiken. In de sessies maak ik gebruik van verschillende (gespreks)technieken en methodes. De sessie kan coachende, adviserende en therapeutische elementen bevatten. Afhankelijk van jouw klacht en wat nodig is voor de beste behandeling.

Elk traject wordt volledig op maat aangeboden, passend bij jouw vraag en jouw doel.

9

Individueel

1-op-1 behandeling in een kleinschalige setting
9

Kortdurend

Effectieve en kortdurende behandeling op jouw klacht gericht.
9

Op maat

De behandeling wordt volledig aangepast op jouw doelen.

Opgeruimd en in je kracht weer verder

In een kortdurend traject kijken we samen naar wat je wilt en waar je precies tegenaan loopt. Je zult merken dat je al snel meer grip ervaart op je probleem. Je weet wat je kunt doen om het aan te pakken en je zet de eerste stappen om er mee om te gaan en te veranderen. Hierbij kun je natuurlijk wel een steuntje in de rug of een sparringpartner gebruiken.

Ik heb er ontzettend veel aan

 

“Door de begeleiding van Natasha-Rachel ben ik een stuk realistischer geworden in hoe ik mezelf kan helpen als ik me even niet lekker voel. Met een oprechte, scherpe en liefdevolle benadering lukt het om steeds weer tot de kern van het probleem te komen. Ik heb er ontzettend veel aan. Met haar begeleiding merk ik hoe ik rustiger door het leven ga. Het is een aanrader voor iedereen om met Natasha-Rachel aan de slag te gaan, jezelf uit te dagen en een beter mens te worden! In de tijd waarin we leven is het niet makkelijk tot jezelf te komen, maar lukt dit me toch met liefdevolle hulp van haar elke keer weer. Dankjewel!”

– Renier

 

“Natasha~Rachel is een fijne, warme en intuïtieve professional die bij mij heel helder aanvoelde wat er nodig was om weer verder te stromen. We hebben allemaal weleens ondersteuning nodig om blokkades op te lossen: Ik kan Natasha~Rachel bij dat proces van harte aanbevelen!”

– Yvet

Tarieven

Intake gesprek integratieve Therapie

€117,-

per sessie 60-90 min.

Op korte termijn beschikbaar

Behandeling op maat

Flexibel te plannen

Op werkdagen tot 17:00 uur

Sessie integratieve therapie

€110,-

per sessie 60-70 min.

Op korte termijn beschikbaar

5-15 sessies

Flexibel te plannen

Op werkdagen tot 17:00 uur

Strippenkaart integratieve therapie

€990,-

per sessie 60-70 min.

Gratis strategie gesprek

10 sessies

1 jaar geldig

Op werkdagen tot 17:00 uur

Veel gestelde vragen

Over behandeling bij Therapeut Utrecht Natasha~Rachel

Hoe kan ik mij aanmelden?
Je kunt je op verschillende manieren aanmelden om een intakegesprek te plannen. Bel mij op 06 – 25140010 of stuur een mail naar info@natasharachelnuman.nl . Je kunt ook het contactformulier invullen. Vermeld in het contactformulier of de email je naam en om welke klachten het gaat. Vermeld ook je contactgegevens zodat ik je terug kan bellen of mailen.
Heb ik een verwijzing van een huisarts nodig?
Nee, je hebt bij mij geen verwijzing nodig om behandeling te krijgen. Je kunt direct contact opnemen om een afspraak in te plannen.
Hoe lang duurt een sessie?
De sessie duurt zo’n 60-75 minuten.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is afhankelijk van je klachten en hoe lang je deze klachten al hebt. Meestal zijn 5 tot 8 sessies voldoende.

Jouw probleem duurzaam veranderen?

Meld je aan bij Therapeut Utrecht Natasha~Rachel om snel te starten.