Woman I AM With You

Voor Vrouwen met een Zielsmissie

Retraites

Lezing

1-op-1 Coaching

Het belang van Zelfzorg🌹

Je weet dat het tijd is om even goed voor jezelf te zorgen, maar je doet het niet. De tijd gaat voorbij, je acties vragen aandacht en intussen raakt jouw energie op. Je hebt echt even me-time nodig. Daarom ga je het nu echt doen, boek je zelfzorg en laad volledig weer op bij Woman I AM With You.

Laat je dragen en steunen door Sisterhood💞

Je weet niet zeker of je op de juiste weg bent in je werk, relatie of iets anders. Er is twijfel en je merkt dat je er in het dagelijkse leven maar geen tijd voor vindt om eens goed stil te staan bij jezelf en wat je nu precies wilt. Je hebt wel eens gedacht aan een weekendje weg zodat je meer kan ontspannen en genieten van jezelf en een natuurlijke omgeving. Zodat je vanuit daar betere keuzes kunt maken.

Kom in je kracht en Leef💫

Je bent vermoeid want je hebt de laatste tijd te hard gewerkt of te veel stress ervaren. Je vermoeidheid zorgt ervoor dat je je niet lekker in je vel voelt, mentaal en fysiek. Je wilt weer in je kracht komen te staan en meer energie voelen om verder te komen en te genieten van het leven.

Vrouwen die vanuit het hart verbinden, kennen de essentie van onvoorwaardelijke liefde

Ik begeleid vrouwen bij het in verbinding komen met hun vrouwelijke energiekracht zodat zij leven vanuit hun zielsmissie en zo een verschil maken voor zichzelf en anderen.

Hi, ik ben Natasha~Rachel.
Women I AM With You coach.

Ik heb een eigen praktijk voor integratieve counseling en therapie. Daarnaast begeleid ik vrouwen bij het in verbinding komen met zichzelf zodat ze vanuit hun ziel durven te gaan doen en zeggen wat ze al zo lang willen. Zodat ze hun plek innemen en zo een verschil maken voor zichzelf en anderen. Ik doe dat via LIVE events, trainingen en 1-op-1 coaching. Woman I Am With You (WIAWY) is een platform voor vrouwen met een zielsmissie.

Ik geloof dat als mensen zich herinneren wie ze werkelijk zijn, dat ze dan toegang krijgen tot alle kennis die ze nodig hebben om bewuste keuzes te maken. Zodat ze zich vrij voelen en zichzelf durven te zijn.

Opgeladen en met mildheid naar jezelf weer naar huis

Hoe zou het zijn om terug te gaan naar jouw nulpunt. Even helemaal bij jezelf kunnen komen en de zachtheid van je authentieke zelf voelen, zodat je weer opgeladen bent en verder kunt.

Het is als je eigen planten met zorg water geven

Me-time, zelfzorg zijn onmisbare aspecten in het leven van de moderne vrouw.. Als je dat niet doet dan droog je op. Je hebt me-time echt nodig als voeding voor je lichaam, je geest en je ziel om uit je innerlijke kracht en energie te kunnen blijven putten.

Verrijk je leven met diepgaande inzichten en inspiratie

In verbinding komen met jezelf, hoe doe je dat en waarom doen wij dat nog niet optimaal terwijl het zo essentieel is voor ons welbevinden. Tijdens een Woman I AM With You retraite zul je ontdekken waarom dit zo belangrijk voor jou is. Het is een kwestie van ervaren en integreren.

Retraites

Veel gestelde vragen

Over behandeling bij Therapeut Utrecht Natasha~Rachel

Hoe kan ik mij aanmelden?
Je kunt je op verschillende manieren aanmelden om een intakegesprek te plannen. Bel mij op 06 – 25140010 of stuur een mail naar info@natasharachelnuman.nl . Je kunt ook het contactformulier invullen. Vermeld in het contactformulier of de email je naam en om welke klachten het gaat. Vermeld ook je contactgegevens zodat ik je terug kan bellen of mailen.
Heb ik een verwijzing van een huisarts nodig?
Nee, je hebt bij mij geen verwijzing nodig om behandeling te krijgen. Je kunt direct contact opnemen om een afspraak in te plannen.
Hoe lang duurt een sessie?
De sessie duurt zo’n 60-75 minuten.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is afhankelijk van je klachten en hoe lang je deze klachten al hebt. Meestal zijn 5 tot 8 sessies voldoende.